Güncel

2017 ENEZ YILI ETKİNLİKLERİ KEŞAN’DA ANLATILACAK..

2017 ENEZ YILI ETKİNLİKLERİ KEŞAN’DA ANLATILACAK..

Edirne il Genel Meclisi tarafından 2017 yılının ENEZ YILI ilan edilmesi nedeniyle Keşan’da bir basın ve bilgilendirme toplantısı yapılacak.. Oluşturulan EŞGÜDÜM KOMİSYONU ENEZ YILI’nın amacını, hedeflerini, başlatılan ya da programlanan ve düşünülen etkinlikleri basın mensupları ve katılan konuklarla paylaşacak.

2017logo29 Mart çarşamaba günü saat 14.00 de Keşan Öğretmen Evi bahçesindeki toplantıda öncelikle basın mensuplarının soruları yanıtlanacak. Sonrasında katılanların önerileri belirlenecek.

ENEZ YILI’nın sadece Enezlileri ilgilendiren bir yıl olmadığını, Enez’e yapılacak her yatırımın, her tanıtımın Keşan’a , Edirne’ye, hatta Trakya’ya farklılıklar getireceğini belirten komisyon yetkilileri “Örneğin restore edilmekte olan AYASOFYA KİLİSESİ’nin (Fatih Camii’nin) yanısıra SADECE Keşan-Enez karayolunun yapılması ve Limanın Uluslararası gemi trafiğine açılması gerçekleşebilirse bu üçgen  İNANÇ turizminin yöremize taşınması anlamına gelir. Bu sağlanabilirse yalnız Enez değil Trakya ve özellikle Keşan’da çok önemli ve yeni bir sayfa açılmış olacaktır. Saros’da özlenen turizm Enez’in arkeolojik, doğa ve inanç turizmi gibi çeşitli alternatifleri ile çeşitlenecek ve zenginleşecektir. Toplantıya ilgi duyan herkesi katkı vermeye bekliyoruz.” dediler..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL