Asayiş

İkametinin yanında 5 silah sesi duyan kişi şikayette bulundu

HABER MERKEZİ- Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde tartışan iki kişinin olay yerinden ayrıldıktan sonra 5 el silah sesi duyulması nedeniyle şikayette bulunuldu. Şikayette bulunan. F.K., birbiriyle husumetli olan şüpheliler A.K. ve..

İkametinin yanında 5 silah sesi duyan kişi şikayette bulundu

HABER MERKEZİ- Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde tartışan iki kişinin olay yerinden ayrıldıktan sonra 5 el silah sesi duyulması nedeniyle şikayette bulunuldu.

Şikayette bulunan. F.K., birbiriyle husumetli olan şüpheliler A.K. ve M.A. ile tartıştıklarını ve ardından şüphelilerin olay yerinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra ikametlerinin yakınında 5 el silah sesi duyduklarını bildirdi. Olayda herhangi bir isabet veya yaralanmanın olmadığı öğrenildi. Polisin soruşturması sürüyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL