Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Mehmet TEKİN’in Keşan’a tayini çıktı!
Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü olarak görevini yürüten 3.sınıf emniyet müdürü Mehmet TEKİN, Yüksek Değerlendirme Kurul Kararı(Rütbe Hakediş tarihi : 30/06/2018), İçişleri Bakanlığının 06/07/2018 tarihli Olurları ile 2.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine Terfi Etmiş ve Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı olmuştur.
2.Sınıf Emniyet Müdürü olan Mehmet TEKİN, Valilik Makamının 18/07/2018 tarihli olurları ile Edirne ili Keşan ilçesine Keşan İlçe Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.
Keşan İlçe Emniyet Müdürü olarak görevini yürütecek olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet TEKİN’in yerine ise, daha önceden İpsala Kara Hudut Kapısı Şube Müdürü olarak görev yapan Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Keşan İlçe Eski Emniyet Müdürü 2. Sınıf Emniyet Müdürü Göksel DEMİRALP atandı.
REKLAM
Keşanlı 80 yaşındaki Ali Emirden, Atatürk’e olan aşkını sanata yansıtıyor.... Haberin Devamı..
Keşan Belediyesi’nce daha önce Ramazan ayı nedeniyle verileceği açıklanan iftar... Haberin Devamı..
Keşan TSO, Temmuz ayı olağan meclis... Haberin Devamı..
A Milli Kadın Takımımız, Londra Olimpiyat Oyunları’nda A Grubu’ndaki ikinci... Haberin Devamı..
28 Temmuz 2012 Cumartesi günü start alan 10. Uluslar arası... Haberin Devamı..
Keşan Belediye Başkanlığı ekiplerince Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları... Haberin Devamı..