Siyaset Spor

Merhum Aytaç Cinci’nin ailesine ziyaret

ERDOĞAN DEMİR- Keşanspor’un eski futbolcusu olan ve genç yaşta hayatını kaybeden Aytaç Cinci adına düzenlenecek turnuva öncesi Cinci ailesine bir ziyaret gerçekleşti. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte veteran..

Merhum Aytaç Cinci’nin ailesine ziyaret

ERDOĞAN DEMİR- Keşanspor’un eski futbolcusu olan ve genç yaşta hayatını kaybeden Aytaç Cinci adına düzenlenecek turnuva öncesi Cinci ailesine bir ziyaret gerçekleşti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte veteran takımı temsilcileri de İzzetiye Mahallesi’nde oturan Aytaç Cinci’nin ailesini ziyaret etti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Aytaç Cinci’yi Anma ve Dostluk Turnuvası’na 2 grupta 9 takımın mücadele edeceğini  Veteranlar Turnuvası 15 Ağustos’ta başlayacağını ve üç hafta süreceğini belirtti.

HelvacıoğluEdirne, Uzunköprü, İpsala ve Gelibolu takımlarının mücadele edeceği turnuvada genç yaşta kaybettiğimiz hemşehrimiz Aytaç Cinci’nin ismini yaşatacağız. Kendisini bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL