Mutluluklar

Merve Yasa, Fırat Güneş ile hayatını birleştirdi

Merve Yasa, Fırat Güneş ile hayatını birleştirdi

Edirne’de Olay Gazetesi’nin kurucuları arasında bulunan Merve Yasa, evliliğe ilk adımı attı. Merve Yasa, Fırat Güneş, ile hayatını birleştirdi.

Gazetemizin  ayakta durmasında büyük pay sahiplerinden ve aynı zaman Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Yasa ve değerli eşi Mine Yasa’da kızları olan  Merve Yasa Güneş’in  İpsala Pazaryerindeki düğününde büyük mutluluk yaşadı.

Merve Yasa Güneş’inde bu mutluluğa en büyük sahipleri arasında kardeşi Yağmur Yasa oldu.

Yıllardır süren arkadaşlıkların coşku dolu birliktelikleri düğüne büyük heyecan kattı. Gece geç saatlere kadar süren  düğüne katılan  misafirler  gönüllerince eğlendiler.

Düğüne Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir’de katılarak, yönetim kurulu üyesi Hamza Yasa’yı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Genç çifti kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL