Vefat

Vefatlar-26 Kasım 2020

Vefatlar-26 Kasım 2020

Kadriye BİLMEZ

 Yenımuhacır halkından Merhum Mustafa ve Merhume Şahsine Soydam‘ın kızı, Yenimescit Mahallesi halkından İbrahim Bilmez‘in eşi, Burcu Küçükoğlu ve Samet Bilmez‘in anneleri, Ertuğ Küçükoğlu ve Pınar Bilmez‘in kayınvalideleri, Melis ve Adanur Küçükoğlu‘nun anneanneleri, Eslem Bilmez‘in babaannesi, Kadriye Bilmez Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.

Kadriye Bilmez, 26.11.2020’de, öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Yörüker Camii’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verilecektir.

Merhume’ye Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.

www.kesanpostasi.com


Rahime YANAR

 Pırnarköy halkından Merhum tarakçı Hasan Yanar‘ın eşi, Fatma Yanar, Havva Ergin, Rabia Yanar, Bekir Yanar, Şenal Yanar ve Gürkan Yanar‘ın anneleri, Orhaniye Köyünden, Yukarı Zaferiye Mahallesi sakini, Rahime Yanar Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Rahime Yanar, 26.11.2020’de, öğle namazından sonra Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

Merhume’ye Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.

www.kesanpostasi.com


RECEP İSTEK

Merhume Halime ve Merhum Ahmet İstek‘in oğulları, Merhum Neslihan Kılıç‘ın kardeşi, İbrahim Mağden, Ruhi İstek, Süleyman İstek ve Merhum Ali İstek‘in ağabeyleri, Hanife Özcan, Halime Şeftali, Harun İstek ve Aydın İstek‘in babaları, Merhum Ertan Özcan, Ruhi Şeftali, Dilek İstek ve Seçil İstek‘in kayınpederleri, Merhume Nazmiye İstek‘in eşi Hacı Recep İstek Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi 26 Kasım 2020 Perşembe günü öğle namazına müteakiben Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nden alınarak Asri Mezarlığa defnedilecektir.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

www.kesanpostasi.com

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL